Server need GM ?
+5
vallely
Legid
killeloo
enzo
Admin
9 posters
mubro muonline :: Global :: News
Page 1 of 1
Server need GM ?
Hello all players and users.I have one question. mubrO server need GM ( game masters ) or no?
Re: Server need GM ?
i think server need gm, maybe he will make some quests or just helps to players it would be nice if we had GM
killeloo- Forum man
I vote for "no" because a GM, especially on a Mu Server means sooner or later corruption. In my opinion you are online often enough so we don't need a GM.
Guest- Guest
I`m not interested in playing, but interested in server future..
I know admin in real life, will talk with him soon as will be back from Sweden You woun`t get corruption from me anyway!
I know admin in real life, will talk with him soon as will be back from Sweden You woun`t get corruption from me anyway!
vallely- Moderator
I also think the server needs a GM . Because the server DB is at the begining a lot o f players will be tempted to use cheats and hacks . Order is needed !
USAxxx- Player
serverim vajag GM, bet :
*Lai GM char nav statu ( sitis ara itemus un dos nuubiem, ka vienmer.. un tas ir tizli )
* GM nevar but ka alts, respektivi nevar but GM un vel spelet ar parasto charu ( atkal ka vienmer personiskas darisanas pacels 1. vieta un ar to izrietosajam sekam )
* GM nav privilegija, bet pienakums!
*GM vajag but atsaucigam un ar labam valodu zinasanam ( protams 18+ utt, lai varetu kulturali komunicet, nevis paradit savu IQ negativa nozime )
*Lai GM char nav statu ( sitis ara itemus un dos nuubiem, ka vienmer.. un tas ir tizli )
* GM nevar but ka alts, respektivi nevar but GM un vel spelet ar parasto charu ( atkal ka vienmer personiskas darisanas pacels 1. vieta un ar to izrietosajam sekam )
* GM nav privilegija, bet pienakums!
*GM vajag but atsaucigam un ar labam valodu zinasanam ( protams 18+ utt, lai varetu kulturali komunicet, nevis paradit savu IQ negativa nozime )
martinstids- Forum man
gm jau nebūs spēlētājs, servera īpašnieks pats ir GM :DD
tākā neuctraucies nekādus items un neko citu nedos ;)
killeloo- Forum man
vinjsh ir administrators, vinjsh prasa par jauniem gm lol... viens pats serveri nevar paarvaldiit... pilns ar chiiteriem un bugeriem tur... tapeec arii pametu speli... chiitoja ikviens kas maak, jo sods nesekoja... uztaisa chalji 10 acc sabalso un dabuu 100 blesus, normaali ne? nepaardomaats te vis un cherez zhopu kaa sakakilleloo wrote:gm jau nebūs spēlētājs, servera īpašnieks pats ir GM :DD
martinstids- Forum man
to jums pa maz akmenu to pa daudz paradi man kas cerez zopu uztaisits?Kuriem tad ir tie 10 acc pilnigs sveists.Pirms raudat un niidet varajzdeja apzinot aministracijai par parkapejiem ar screen utt.Nevis taga tikai kko liet.
p.s. ciina ar speed jau tika sperts liels solis uz prieksu!
Admin wrote:to jums pa maz akmenu to pa daudz paradi man kas cerez zopu uztaisits?Kuriem tad ir tie 10 acc pilnigs sveists.Pirms raudat un niidet varajzdeja apzinot aministracijai par parkapejiem ar screen utt.Nevis taga tikai kko liet.
Beidzot arī kāds ar speedhackeriem sāk cīnīties ;) tas patiešām ir liels solis ;) paldies Admin
killeloo- Forum man
i think GM need only for serching hackers like this gay...=) i think hi is a hacker...145 lv no rr and exc itims+11 plaste...its imposible wrigt?...
if you need a GM i can be GM i play mu online at 2000.- 2010.
i starting on muOnline.com my first game....
...
spordihall- Forum man
Blast items ,copy items not posible ! Posible is only speed hack man But only in this moment ! bLAST AND CHILD SHITS BLOCK fIREWALL dupe and shadowbug block St anticheat... from this moment i check all .Tnx about help.
Kljovskaja kartinka...pro 300 sportancev...
spordihall- Forum man
haha blocks firewall?
blet visi chiito un blasto, tu doma ka tie suuda firewall kko aizsargaa? atnaaks kaads pieredzeejis chalis, sauc saitu us sql un dariis ko gribees
blet visi chiito un blasto, tu doma ka tie suuda firewall kko aizsargaa? atnaaks kaads pieredzeejis chalis, sauc saitu us sql un dariis ko gribees
martinstids- Forum man
Nu paradi ka var uzblastot pirms spriedele! Davai gribu faktus nevis tuksu runu.Isak sakot nepatik nespele?Es ar speku tevi spelet nespiezu?Ej spele kur nav chiteri kur nav blastu un kur vis ir ideali!Jega tev teret laiku un piedirst forumu?Nesaprotu ja nepatik nespele ir tacu citi varianti drosi vari tur ari doties!
man patik ieriebt tik stulbiem adminiem tu vergo un taisi serveri mums, znachit taisi kaads mums patiik nevis taads kaadu tu gribi... pazors.,,
martinstids- Forum man
i can be a GM :DDDDD no problem i think with GM better more events will be nice...
Ctac- Forum man
martinstids wrote:man patik ieriebt tik stulbiem adminiem tu vergo un taisi serveri mums, znachit taisi kaads mums patiik nevis taads kaadu tu gribi... pazors.,,
Tu neruna par visiem bet par sevi! Otkart tu nevari ieriebt jo tev kranins parak iss!Pietam tu server lietas neko nerubii Isak sakot POWNED
iisaak sakot tu esi stulbs kretiins bez izgliitiibas to var redzeet peec tavas leksikas.. vari vien tureet savu muonline serveri 4 iem cilveekiem, pa to laiku vari pikji raust ja maaki nevis elektriibu teereet
martinstids- Forum man
kr4 prosta tev nav argumentu tu esi noPOWNOTS Pikji darba japelna mu 4 fun ! tavs subjektivais viedoklis nevienu nepis:) Tu nav no Latvenergo?Vienkarsi es nelegali piesledzies esmu.. serveris pa free ed strāvu.Ups navajadzeja teikt ak jel es izplapajos kam man taaa garaa meele tikai kuš, kuš ok?
p.s. es esmu admins cool ne? bet tu esi siks lietotajs ar mazu kraaninu isaks akot miskaste ne drusku iedomibas ne? Ir tada lieta ka tu neiepipe ne humoru ne dzivi , ists lentenis.. kas baz savu galvinu no dupsisa araa.
p.s. es esmu admins cool ne? bet tu esi siks lietotajs ar mazu kraaninu isaks akot miskaste ne drusku iedomibas ne? Ir tada lieta ka tu neiepipe ne humoru ne dzivi , ists lentenis.. kas baz savu galvinu no dupsisa araa.
mubro muonline :: Global :: News
Page 1 of 1